عوامل محیطی: محرکهای احتمالی مانند سیگار کشیدن، استرس و قرار گرفتن در معرض سموم مانند گرد و غبار سیلیس را به عنوان علل احتمالی لوپوس مطرح است.
لوپوس اریتماتوزیس سیستمیک، شایعترین نوع بیماری لوپوس است. بیماری خود ایمنی که در آن سلولهای سیستم ایمنی اشتباهاً به بافتهای خود حمله میکند و منجر به بروز التهاب و آسیب بافتی در ارگانهای درگیر میشود. این بیماری میتواند بر روی مفاصل، پوست، مغز، ریهها، کلیهها و رگهای خونی تأثیر بگذارد و بیمار با علائمی مانند مفصل درد، حساسیت و راش های پوستی و مشکلات مربوط به ارگان های داخلی رو به رو شود.
این کودک باید در دستگاه تنظیم کننده قلب قرار بگیرد؛ زیرا این شرایط کشنده است!
لوپوس نوعی بیماری خود ایمنی است که دلیل اصلی آن هنوز شناخته نشده است.
زنان مبتلا به لوپوس برای باردار شدن مشکلی ندارند. با این حا ، باردار شدن در زمان آرام بودن شدت لوپوس، اغلب منجر به بارداری های سالم تری می شود. لوپوس احتمال خطر زایمان زودرس را بالا می برد.
بارداری: مادرانی که بیماری لوپوس دارند، احتمال از دست دادن نوزاد، زایمان زود هنگام، مسمومیت حاملگی و فشار خون بالا در دوران بارداری آن ها بیشتر است.
آنتی بادی های خودکار در خون گردش می کنند؛ اما در سلول های خونی بعضی از افراد، دیوارهای نفوذ پذیر وجود دارد و به آنتی بادی ها اجازه عبور کردن را می دهد.
عوارض جانبی ریتوکسیماب شامل واکنش آلرژیک به انفوزیون داخل وریدی و عفونت است.
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مشکلات و بیماری های پوستی / بیماری لوپوس
افراد مبتلا به لوپوس به شدت مستعد ابتلا به عفونت ها از جمله عفونت های پوستی و مجاری ادراری هستند . آن ها حتی ممکن است به بیماری سپسیس مبتلا گردند که در آن عفونت از طریق جریان خون در کل بدن پخش می شود.
دکتر الیویا خاطر نشان کرد: “از آن جا که سیستم ایمنی بدن توسط داروهای مخصوص این بیماری ضعیف می شود، بدن قادر به مقابله حتی با یک عفونت ساده نیست و این عفونت ساده می تواند به یک عفونت پیچیده تبدیل و منجر به مرگ شود.”
امکان دارد که نتوان علائم بیماری لوپوس را تشخیص داد به دلیل اینکه این علائم تنها خاص بیماری لوپوس نیستند.
ایجاد بثورات و ضایعات پوستی، شایعترین شکل آن ضایعات پروانهای شکل روی صورت در گونهها و بینی است.
بیشتر زنان مبتلا به لوپوس، در صورت تمایل می توانند بچهدار شوند، اما بهتر است قبل بیماری لوپوس شدید از باردار شدن در مورد برنامه های خود با پزشک صحبت کنند تا در صورت لزوم، روش های درمانی تغییر کند. سعی کنید زمانی که لوپوس غیر فعال است و مقدار کمی دارو مصرف می کنید، برای دوران بارداری خود برنامهریزی کنید. به تعداد کمی از زنان مبتلا به لوپوس بسیار شدید ممکن است توصیه شود که باردار نشوند چون بارداری میتواند فشار زیادی را بر روی قلب، ریه ها و کلیه ها وارد کند. خطر ابتلا به عوارض ناشی از بارداری در زنانی که بیماری آنها بر تعدادی از اندام های مختلف تاثیر میگذارد و کنترل علائم آنها بدون استفاده از داروهای خاص دشوار است، افزایش می یابد.